fredag 15 juli 2011

Fåret Tarzan

På Orust har vi får. Dom är fina. Jag gillar får.
Det finns ett får som är extra fabulöst. Och det är detta får:
Det här är fåret Tarzan. Han heter Tarzan eftersom han är så lik vår förra hund, Tarzan (may he rest in peace):
Här är en dålig bild.


Här är en bättre bild.


Tarzan gick under många namn. Såsom:
Castréro
Biomannen
Fläsk-Gösta
Väckarklockan
Stor-Basse
Kött
Fatso
& Storalillaögonfisen


Tillbaka till fåret! Eller baggen, kanske man ska  säga. Får av manligt kön kallas nämligen baggar, för er som inte visste. Bagglamm blir det. Eftersom han är så puttenuttig.


Först ska jag berätta vad som är bra med Tarzan. Sen ska jag berätta vad som är dåligt.


Bra grejer:
1. Får viftar på svansen ibland. När man burrar(i brist på bättre ord) dom i pälsen/ullen och när man kliar dom på huvudet. Det är ganska ansträngande att klia precis rätt så att dom viftar på svansen. Men den underbara Tarzan viftar på svansen (typ) så fort man rör honom! Gah! Han är så jävla bra!


2. Han är gigantisk. Pappa använde frasen "groteskt överväxt", men det är inte rätt för Tarzan är inte grotesk. Han är bara ett lamm, men ändå är han redan lika stor som de vuxna fåren. Han är som Clifford den stora, röda hunden. Och alla gillar Clifford. 


3. Han är också som Ferdinand. Bagglamm vill ofta stångas och springa omkring o skit men Tarzan vill bara sitta och lukta på blommorna (a.k.a. Gå ensam med sin mamma och äta).


4. När man kommer i närheten av Tarzan blir han asglad och spinger mot en och viftar på svansen! :D Jag sitter och ler just nu bara för att jag tänker på det tihi! Och sen när man går så följer han efter en och ser söt ut. Han är pure awesomeness. 
Dåliga grejer:

Tarzan ska dö.


Tarzan har inavel i sig. 
Därför ska han bli mat och skinn.
Life's unfair.

Men! Det finns en liiiten möjlighet att någon köper Tarzan (:D). Då får han leva minst ett år till!!! YEEJ!! Han måste ju vara förjävla attraktiv på marknaden med tanke på ovanstående bra grejer.

Om ingen köper Tarzan hoppas jag att pappa ljuger och säger att någon gjorde det. Annars kommer jag bli so very very sad.

Red Snake

1 kommentar: